Advokater i Norge! Norske Advokater, en juridisk portal.


Bønder får spille inn penger for klima-skade


Norske bønder fikk spille inn kompensasjon fra staten som et resultat av ekstreme værforhold wrecking sine avlinger, sa en rapportLandbruks-registrert sitt høyeste noensinne utbetaling til bønder siste året etter nesten, fem hundre bønder fikk en andel av. Rapporten fra regjeringen uttalte:"Det var betydelig skade på avlinger forårsaket av klima i, som produserte mange tilfeller av kompensasjon i flere fylker. Mer enn en million hektar jordbruksland ble rammet av flom i, forårsaket av hurtig snøsmelting og store nedbørsmengder. Uvanlig vær også ledet til et rekordhøyt antall feilslåtte avlinger over hele Norge. Hver norske fylke sender ut inspektører som sjekker årsaken og omfanget av klima skade. Bønder må betale tretti prosent av verdien av den tapte avlinger seg selv, før eventuelle offentlige erstatning er utbetalt.

Steinar Haugalien er en av, fem hundre bønder som har mottatt erstatning for skader forårsaket av ugunstige klimatiske forhold.

Hans gård i Kvam, sør-øst Norge, har blitt rammet av flom og ras siden, og han har mistet det meste av sin jordbruksareal, husdyr og hjem. Haugallen sa til Aftenposten:"I en av skred i, førti dyr var borte Vi var glad bare for å overleve. Når vannet kom for andre gang i, og det ble lettere når vi var forberedt. I, Indonesia ble den eneste nasjon noensinne å trekke medlemskap fra fn, men de sluttet seg et år senere. Det koster Usa skattebetalerne ca dollar tre millioner per fange til å anholde en kriminell i Guantanamo Bay Fengselet. I, US Department of Defense tok deler fra, PlayStation er å bygge DoD raskeste noensinne superdatamaskin.

Thomas Jefferson elsket å skrive bokstaver og registrert, brev han skrev med en stil kopimaskin.