Gjennomsnitt og Minimum Lønn i Oslo, Norge - Sjekk i Pris

Er du vurderer et tilbud om jobb i Oslo eller villig til å flytte til NorgeSjekk under tallene for gjennomsnittlig og laveste lønn i Oslo, Norge og forstå hvorfor dette er en av de beste byene å bo som en expat. Norge er en av de rikeste land i verden, å tiltrekke seg kvalifisert arbeidskraft til landet på en konstant basis. Hovedstaden Oslo, og tilbyr en høy kvalitet av levende, og kan være det ideelle stedet for fagfolk som søker karriere vekst. Det er ingen offisiell minimum lønn i Norge, i en trend som er typisk for den Nordiske økonomier som Sverige. Imidlertid, minstelønn er bestemt av tariffavtaler i de fleste økonomiske sektorer. Gjennomsnittlig minimum lønn i Norge for sektorer med en avtale er på rundt KRONER per time, eller ca tjue-ett USD.

Mer informasjon om minstelønn i Norge per økonomiske sektor er tilgjengelig på nettstedet.

Gjennomsnittlig lønn i Oslo, Norge er for tiden rundt KR per måned etter skatt. Som er rundt kr per måned, og en av de høyeste gjennomsnittlig lønn for Europeiske hovedsteder. Det er viktig å huske på at levekostnadene er også svært høy i Norge. På grunn av at kjøpekraften i Oslo er litt dårligere enn andre Nordiske hovedsteder som Stockholm eller Helsinki. Norge har en høy levestandard og har også et høyt produktiviteten i de fleste sektorer. Landets økonomi er svært utviklet og Norge har et globalt ledende rolle i en rekke økonomiske nisjer. Men norsk økonomi er fortsatt sterkt fokusert i oljesektoren. Råolje og petroleumsprodukter står for de fleste av Norges eksport. Til tross for siste svingninger på oljeprisen, norsk økonomi holder en jevn bærekraftig posisjon i den Europeiske regionen.

Det fortsetter å ha en noe lavere enn gjennomsnittet offentlig gjeld for det Europeiske Økonomiske samarbeidsområde.

Norge klarer å opprettholde en anstendig BNP-vekst de siste årene, selv om tallene ikke er så imponerende. De fleste av disse jobber i olje, shipping og fiske næringer. Det er betydelig enklere å lande en jobb i Norge hvis du er en EØS-borger.

Hvis du ikke er EØS-borger, men du har ferdigheter som er i mangel, kan du få arbeidstillatelse i Norge.

Er du virkelig vurderer å bo og jobbe i utlandet, midlertidig eller permanent. Nedenfor er noen ressurser som kan være nyttige for deg rundt på nettet: Verden Nomads: dette selskapet gir reiseforsikring i de fleste land rundt om i verden. Det kan være et godt alternativ hvis du går for en lang reise Det byr på et bredt utvalg av overnatting alternativer for alle typer reisende. Du kan også være lurt å sjekke vår hjemmeside guider: Tog reiseguide: i vår railway travel guide, vil du lære hvordan å velge og ri de mest naturskjønne tog ruter rundt om i verden. Reiser alltid på en mest mulig behagelig måte, med optimale priser for å forbedre din reiseopplevelse. Arbeid i Utlandet Guide: Lær hvordan å finne en jobb og arbeid som trengs i de ulike landene. Fra den første jobb søk, til forhandlinger lønn, denne guiden vil hjelpe deg å finne jobb i de fleste land. Den dekker også om eksternt arbeid og TEFL jobber.