Advokater i Norge! Norske Advokater, en juridisk portal.


Tidligere Advokat Sier Bevis Er"Tynn"I Saken Mot


Varg Vikernes' tidligere forsvar advokat sier at det er svært lite juridiske grunnlaget for BURZUM leder er arrestert i Frankrike, mistenkt for å planlegge en stor terrorist act

Vikerenes, som har bodd i Frankrike de siste tre årene, ble tatt i forvaring tirsdag morgen (.

juli), sammen med sin franske kone, Marie Cachet, som et forebyggende tiltak etter Vikernes postet aggressiv rasistisk, fremmedfiendtlig og anti-Semittiske kommentarer på Internett-fora. Parets hjem ble søkt og fem våpen ble funnet, inkludert fire rifler lovlig kjøpt av Varg kona hans som et medlem av en rifle klubb. Vikernes' tidligere advokat i Norge, John Christian Elden, sa musiker"har gitt uttrykk for ekstreme synspunkter på race blande i flere år, som bygger på Norrøn læresetninger.

Ifølge den franske news bureau AFP, Vikernes hadde vært under politiets overvåking i mange år, men det var først da hans kone kjøpte våpen som politiet i gang en formell etterforskning.

Elden, som sa at Vikernes ikke har kontaktet ham siden de ble anholdt av Fransk politi på tirsdag, uttalte at musikeren pågripelsen ser ut til å ha vært gjennomført i en del fordi Vikernes var en supportere har fått manifestet til Anders Breivik, mannen som er ansvarlig for juli bombeangrep i Oslo, Norge og skyting rampage i island som førte til drapene på mennesker. I tillegg, Vikernes' blogger, som inkluderer ekstreme uttrykk for mening, og det faktum at hans kone hadde kjøpt våpen bidratt til politiets beslutning om å arrestere par."Det er mindre enn hva norske Politiets sikkerhetstjeneste (PST) har en tendens til å ha hver gang de ble arrestert Islamister i Norge og slipp dem en kort tid senere, sa Elden."Å ha mottatt manifestet før Breivik har begått forbrytelsene, og etter å ha blitt dømt i Norge i det siste for mord, denne personen, som var nær en neo-Nazi-bevegelsen, var egnet til å forberede en stor terrorist act, fransk innenriksminister Manuel Valls fortalte reportere. 'Etterforskningen vil særlig etablere forhold som disse rifler var kjøpt og deres virkelige mål, Valls lagt til. Fransk politi kan holde mistenkte i terrorisme saker for opptil timer før bringe foreløpige avgifter. I, Vikernes kalt for den franske til å stemme for den Nasjonale Front (FN), skriver på sin offisielle nettside at dette ville bli den eneste måten å unngå svøpe av masse innvandring. I åpent brev, med tittelen"Kjære Frankrike, sa han: 'Dine foreldre kan føre deg til en stemme på andre enn for FN, men ikke lytte. De er ansvarlige for den vanskelige situasjonen i dagens Frankrike, fordi de var for uvitende og for løs, eller for hjernevasket til å gjøre som de burde. Varg ble dømt i, og ble dømt til Norges lengste fengsel av tjue-ett år etter August drapet på MAYHEM-gitarist Oystein Aarseth (en. Euronymous) og for å brenne ned tre kirker, inkludert det opprinnelige Holmenkollen Kapell ved siden av Holmenkollen i Oslo. Han ble løslatt fra fengsel i etter å ha tjenestegjort seksten år av den setningen. Vikernes skrev på sin blogg at han var"tvunget ut av Norge grådige advokater"som hevdet at han skylder sine klienter penger. For å kommentere en historie eller gjennomgang, må du være logget på en aktiv personlige konto på"Lovgivningen i Norge". Når du er innlogget, vil du være i stand til å kommentere For å rapportere spam eller fornærmende, uanstendig, ærekrenkende, rasistiske, homofobe eller truende kommentarer, eller noe som kan krenke enhver gjeldende lover, kan du bruke 'Rapport"Lovgivningen i Norge"og 'Marker som spam' linker som vises ved siden av kommentarene.

For å gjøre dette, klikk på pilen som peker nedover på øvre høyre hjørne av"Lovgivningen i Norge"kommentar (pilen er usynleg til du rulle over det), og velg den riktige handlingen.

Skjulte kommentarer vil fortsatt vises til brukeren og brukerens"Lovgivningen i Norge"venner. Hvis en ny kommentar er publisert fra en"forbudt"- brukeren eller inneholder en svartelistet ord, denne kommentaren vil automatisk har begrenset synlighet ('forbudt' user s kommentarer vil bare være synlig for brukeren og brukerens"Lovgivningen i Norge"venner).