Advokat online konsultasjon gratis

Online juridisk rådgivning gratis

I praksis er det ofte umulig å løse vanskelige situasjoner uten kompetent juridisk bistandVel, hvis spørsmålet ikke er akutt, og du kan roligt løse oppgavene som er tildelt deg, men det er tilfeller der behovet for faglig råd oppstår om natten, og nå er det som regel mange som sover! Hvordan få juridisk rådgivning? På vår nettside kan du få en 24-timers gratis juridisk rådgivning online. Du kan få det på tre måter: Fyll ut vedlagte skjema nedenfor. Ring telefonnumrene nedenfor. Legg igjen spørsmålet ditt i widgeten nederst på siden, eller bestill en tilbakeringing.

Juridisk rådgivning er gratis online 24 timer i døgnet

For å få en konsultasjon må du formulere spørsmålet ditt i form av en chat-konsulent i nederste høyre hjørne. Spesialister jobber døgnet rundt og uten fridager. Ikke bruk ikke-normativ ordforråd, da spørsmålet kanskje ikke aksepteres av systemet. Advokat vil svare deg snart, fyll ut søknaden igjen er ikke nødvendig.

Hvis du ikke vil vente på svar, kan du ringe tallene under, som vil være det samme som programmet du fyller ut.

Gratis 24-timers juridisk rådgivning via telefon Hvis du ikke vil fylle ut et skjema, vet ikke hvordan du skal formulere spørsmålet ditt eller ikke vil vente på at en spesialist ringer til deg, kan du ringe deg selv på de angitte telefonene. Konsultasjon via telefon er gratis. Du kan få et elektronisk juridisk råd uten omkostninger straks.