Advokater i Norge! Norske Advokater, en juridisk portal.


Arv Advokater og advokatfirmaer i Norge for Hver By - med norsk lov


Oyen er godt posisjonert til å bistå utlendinger

Oyen, Oslo ligger i Oslo, Norge, gir juridiske tjenester til privatpersoner og bedrifter med særlig vekt på internasjonal lov og utenlandske klienterÅ konsentrere seg på internasjonal lov og utenlandske klienter, Erik A. Advokatfirmaet Oversikt Gratis Konsultasjon Etablert i, norske advokater DA råder på alle private klient saker fra kontorer i sentrum av Oslo. Våre kompetanseområder inkluderer arv-og skifterett saker, familierett og søksmål (innen disse områdene). En voksende del av vår. Norske advokater Nidaros DA består av advokater og jurister som har en høy grad av kompetanse innenfor hvert av områdene å behandle. De som er faglig ansvarlig for den enkelte jurisdiksjoner har bare jobbet med disse jurisdiksjonene i løpet av de siste tiår. Talsmenn Lehn SOM har hatt kontorer i Drammen siden tidlig på -tallet. Før dette, kontorer i Sandefjord.

Vi tar på seg oppdrag over hele Norge

Firmaet påtok seg å starte alle typer saker, herunder straffesaker, men har etter hvert spesialisert seg mer i eiendom, bolig condominium, samarbeidsvillig og tvister med. Norske advokater Salomon Johansen AS er lokalisert på Holbergs plass i Oslo. Vi er et godt etablert advokatfirma som tilbyr advokattjenester til privatpersoner og små bedrifter i de fleste rettsområder, både i og utenfor rettssalen. Vi er involvert i juridiske politiske arbeid, og bistår klienter i hjemmet. Norske advokater Hjort DA nyter stor tillit inne så vel som utenfor domstolene. Dette er en klar fordel for foretakets evne og potensial til å få jobben gjort, noe som i sin tur representerer en fordel for kunder som søker våre råd. Som et resultat av denne blandingen av tradisjonelle. Firmaet regnes som etablert i når den unge advokaten fra Narvik, en skomaker s sønn Skjoldulf Malm etablert forsvar for seg selv. Han hadde etter juridiske studier i ett års tid, som lærling, gjorde ingen jobb for Lagmannen i Narvik, uten betaling, som visstnok.

Rime norske advokater DA er basert på prinsippet om at den som er ansvarlig advokat - partner på saken følger saken og klienten frem til en løsning er nådd eller at saken er avsluttet.

Dette gir en ansiennitet i håndtering av saker.

Hvis ytterligere ressurser er nødvendig, kan vi tilordne. Advokat Aasland ANS dateres tilbake til, da to advokater, Jacques og Einar Blanck, satt seg opp i kontorer på Karl Johansgt. Disse to advokater hadde en rekke grunner for å etablere denne partnerskap: de var på samme alder, som begge vokste opp i Oslo, og de hadde. God kunnskap om lokale forhold, kombinert med solid faglig kompetanse og gode forutsetninger for å løse oppdrag til fordel for våre kunder.

Firmaet søker å oppnå dette delvis gjennom aktiv rekruttering av lovende advokater, dels gjennom en systematisk, pågående utveksling av.

Norske advokater Bull Ans ble etablert i og har sitt hovedkontor i Stavanger og Sandnes.

Talsmenn Bull dekker med sine ti advokater, de fleste juridiske arbeidet.

Vi har som kunder store og små bedrifter, private kunder og kommuner. I tillegg til rådgivning, kjører også omfattende. Norske advokater Stiegler ANS ble etablert av Advokat Carl Christian Stiegler i Bergen i. Talsmenn Stiegler kan dermed føre advokat tradisjon tilbake mer enn hundre år og er den eldste advokatfirmaet i Bergen. I dag, den tredje generasjonen av firmaet Stiegler, Dag A. Stiegler Vi er nå. Bull Co advokatfirma ble grunnlagt i.

Vi er et fullservice forretningsjuridisk advokatfirma med høyt kvalifiserte og erfarne advokater lokalisert på Solli Plass i Oslo.

Bull Co advokater har spisskompetanse innenfor en rekke juridiske områder. Avhengig av hvert enkelt tilfelle størrelse og karakter, vil vi montere. Advokat virksomheten ble etablert i. Vi ligger i et hyggelig område i sentrum av Bergen, i nærheten av Bergen Tinghus, Forsoning Råd og Fylke Styret i Hordaland - fylkeskommune. Kontoret består av åtte advokater og to sekretærer. Vi samarbeider med advokatfirma Drageset Preto. Kjærevik Co, advokatfirma AS ble etablert. Vi bistår privatpersoner og bedrifter både i det sivile og i den strafferettslige prosessen. Vi kan også tilby megling av en kvalifisert advokat som mekler. Vi har et kontor med en advokat Erik Persen. Vår kompetanse omfatter. Advokat Aasland ANS dateres tilbake til, da to advokater, Jacques og Einar Blanck, satt seg opp i kontorer på Karl Johansgt. i Oslo Disse to advokater hadde en rekke grunner for å etablere denne partnerskap: de var på samme alder, som begge vokste opp i Oslo, og de hadde. Seim-Haugen, Steenstrup Co avtaler med Bedrifter - forretningsjus, kontrakter, etc. og styreverv Fast eiendoms rettsforhold, inkludert tomtefeste, bygg-og entrepriserett, ekspropriasjon, familie, arv og generering og overføring, kompensasjon og sysselsetting lov så vel som sportslige og.