Fortolling i Norge - Intelligent Logistikk

Når varene er til å bli importert til Norge, den norske tollmyndighetene krever spesifikk informasjon om disse varene. MVA og plikt beregningen er utført av en kvalifisert fortolling avdeling og er da inn ved hjelp av en MVA-utsettelse konto på norske tollmyndighetene eller cash fortollingMVA utsettelse konto hos tollmyndighetene gir mulighet for en enkel og effektiv behandling av din erklæringer.

Uten MVA utsettelse konto, kontanter fortolling vil bli gjort ved hjelp av Intelligent Logistikk-konto.

Når en betaling har blitt gjort transport av sendingen vil fortsette. Ved eksport av varer fra Norge, toll dokumentasjon må sendes til tollmyndighetene. Eksport selskapet er pliktig til å presentere en kommersiell faktura, et opprinnelsessertifikat eller en proforma faktura som gir myndighetene en detaljert beskrivelse (se dokumentet beskrivelser under).

Intelligent Logistikk vil skape eksport-erklæringen og frakt bokstav for sendingen.

Tollmyndighetene kan alltid be om ytterligere informasjon eller utføre en inspeksjon av varene, hvis de anser det nødvendig.

Varer som transporteres inn i eller ut av Norge krever informasjon om innhold, verdi og avtaler som har vært inngått mellom kjøper og selger.

For kjøp og salg over landegrenser en kommersiell faktura er brukt. En kommersiell faktura skal inneholde: En faktura nummer Navnet på selgeren, adresse og MVA-nummer Navnet på kjøper, adresse-og MVA-nummer Tid og sted for utsendelse Antall enheter og vekt av sendinger Beskrivelse av forsendelsen innhold, fortrinnsvis av vare-kode eller HS-kode for en effektiv tolldeklarasjon Vilkårene for levering Vare opprinnelse Prisen som er avtalt i den valuta som er avtalt proforma faktura kan brukes i spesielle tilfeller, for eksempel vareprøver, private eiendeler, gaver, erstatningsvarer, reparasjoner etc. I tillegg til poeng av handelsfakturaen, proforma faktura inneholder også: Begrunnelser for å importere eller eksportere Verdien erklært skal være i samsvar med den virkelige verdien Duty-free og redusert plikt kan gis i form av import til Norge eller eksport til land som Norge har en gratis handelsavtale. For redusert skatt eller tax-free grensepassering, et godkjent dokument som et bevis på opprinnelse sertifikat (EUR.) eller en origin-erklæringen (faktura-erklæringen) er nødvendig. Lover og regler varierer fra land til land For mer informasjon, vennligst kontakt Intelligent Logistikk fortolling avdeling eller de norske tollmyndighetene. Hvordan gjør du det: Fakturaen fra toller innebærer et serienummer som begynner med seks sifre Send oss en liste over mangler serienummer For fortolling dokumenter på Intelligent Logistikk Norge AS Du kan også ringe oss på tjue-tre tjueni og komme i kontakt med fortolling avdeling.