Fritt Rettsråd

er alltid en straffbar handling

a) Administrasjon bot på to hundre når du kjører med en promille innhold av, gr - lt gr - lt måles i blod eksempel eller, mgr mgr målt ved alcoholmeter av pustet ut pustb) Fjerning av førerkort i tre måneder og administrasjon bot på syv hundre når du kjører med en promille innhold på, gr - lt gr - lt målt i blodprøve eller, mgr mgr målt ved alcoholmeter av pustet ut pust.

c) Fengsel i to måneder til fem år, fjerning av førerkort i seks måneder og administrasjon bot på.

to hundre når du kjører med en promille innhold av, gr - lt eller mer målt i blod eksempel eller, seksti mgr eller mer målt ved alcoholmeter av pustet ut pust.

Loven gir for straff av fengsel fra fem måneder til fem år, fjerning av førerkort for to - fem år og administrasjon bot på.

-. Hvis, når du kjører under påvirkning av narkotika, du forårsaker en bilulykke, avhengig av hvor alvorlig det er, du møter fengsel fra ett - fem år for vanlig skade, to - fem år for tunge skader, og fem - ti år (forbrytelse) for død. Det betyr at bruk av rusmidler eller besittelse til egen bruk som en lovovertredelse, og kan føre til arrestasjon. Hvis besittelse av narkotika er for din egen eksklusiv bruk og - eller du er en uformell bedøve bruker eller en bevist rusavhengig, kan Retten bestemme ikke å ilegge en straff. Ellers, avhengig av omstendighetene, kriminalitet varierer fra forseelse å forbrytelse. atten for alle kjøretøy (bil, motorsykkel, ATV) med gyldig førerkort anerkjent i Hellas. Alle EU-førerkort er anerkjent i Hellas (pluss Norge, Island og Liechtenstein). Du trenger ikke lisens for små båter uten motor og med motor opp til hp for en oppblåsbar båt og opp til hp for andre båten. Hellas har vedtatt den Europeiske førerkort. Så, hvis du er i besittelse av et gyldig førerkort, kan du kjøre et kjøretøy som tilsvarer det.

Narkotika er ulovlig i Hellas i alle aspekter

Det er, I forhold til alkohol, inngang og opphold eller i noen form for arbeid i klubber og barer er forbudt for personer under år, samt forbruk av alkohol i alle offentlige steder, forventer private arrangementer. Røyking er også forbudt i alle lukkede områder. Dette omfatter restauranter, kafeer, barer, butikker og alle offentlige eller private arbeider områder, med mindre spesielle røykeområde er tilgjengelig.

Det samme gjelder i flyplasser, havner, bensinstasjoner og alle offentlige transport, inkludert drosje.

Først av alt du har til å samarbeide med Politiet. Du skal være høflig, følg bestillinger og gi dine personlige opplysninger. Du har rett til advokat, og du har rett til å forbli stille.

Du trenger ikke å be om unnskyldning før Politiet hvis du ikke føler deg sikker på hva du skal si.

Politiet hvis arrestasjonen du bør gi deg før DA ikke mer enn tjue-fire timer.

Etter at alle forvaring er ulovlig.

Hvis du eller noen andre, forårsaker ulykken alltid ringe Politiet.

Hvis noen er skadet anrop også en Ambulanse. Sørg for at du utveksler informasjon med sjåføren av andre kjøretøy involvert, hvis det er mulig. Du bør skrive ned hans navn, etternavn, fars navn, ID-nummer, førerkort nummer, kjøretøy plater, type bil, farge på bilen og detaljer om nøyaktig sted og omstendighetene rundt hendelsen. Hvis det er noen skader og bare skader du kan bruke Vennlig Forlik Form som alltid må være i bilen (hvis leid) og den andre sjåføren kan ha (hvis gresk). Se Skjema i) å fordømme hendelsen med alle tilgjengelige opplysninger, særlig av gjerningsmannen, nøyaktig sted for hendelsen, omstendigheter og beskrivelse av ting - penger som er tatt, og noen vitner tilgjengelig.) for å fordømme den hendelsen med alle tilgjengelige opplysninger, særlig av gjerningsmannen, nøyaktig sted for hendelsen, omstendigheter og eventuelle vitner tilgjengelig. Du bør spørre fra Politiet for å bli undersøkt av en Coroner, hvis skadet, slik at alle skader er skrevet ned på riktig tid og offisielt for ytterligere straffesaker og sivile kompensasjon handlinger.) for å fordømme den hendelsen, så det kan være skrevet ned offisielt at fra det øyeblikket du ikke har ID-en din, Pass eller førerkort, slik at du kan være trygg hvis noen prøver å bruke dem ulovlig og - eller for å begå en forbrytelse.