Gjenfangst av Overflødig Front-Loaded Underholdsbidrag Betalinger - Praksis-Området Kommentarer - Juridisk Redaksjon

Det overskytende over dollar, må bli gjenerobret

Juridiske Redaksjon On-Demand har gjester tilgang til premium innhold fra partnere som American Law Institute Fortsetter Juridisk Utdanning og Pozner Dodd

Velg fra en bred oversikt over emner som passer for advokatfirmaer, juridisk avdeling, og offentlige virksomheter. Dette bør ikke brukes for juridisk forskning, men i stedet kan være brukes til å finne løsninger som vil hjelpe deg å gjøre juridisk forskning.

Juridiske Redaksjon On-Demand har gjester tilgang til premium innhold fra partnere som American Law Institute Fortsetter Juridisk Utdanning og Pozner Dodd. Velg fra en bred oversikt over emner som passer for advokatfirmaer, juridisk avdeling, og offentlige virksomheter. Enkelte kurs og abonnementer som er tilgjengelig Under skatteloven (IRC) §, fang krav gjelder hvis overflødig underholdsbidrag betalinger er front-lagt inn de tre første post-separation år. Deres formål er å motvirke ektefeller skilles fra feil å karakterisere eiendommen oppgjør av betalinger som underholdsbidrag. I denne sammenheng, er"gjenfangst"betyr å gi noe tilbake, eller til å justere for en skattefordel som ble feilaktig tatt på et tidligere tidspunkt. Ektefelle å betale underholdsbidrag er tillatt å gjøre krav på de betalinger som skattefradrag, mens beløp som er utbetalt som en del av en eiendom oppgjør ikke er fradragsberettiget. Bare de tre første post-separation år er relevante under gjenfangst bestemmelsene i skatteloven. En dramatisk reduksjon eller eliminering av underholdsbidrag betaling etter tredje post-separation år vil ikke utløse gjenfangst.

Selv om den lovbestemte språk knyttet til beregninger er detaljert, og er en enkel og grei 'Gjenfangst av Underholdsbidrag' regneark til å utføre nødvendige beregninger er gitt i Internal Revenue Service publisering: Som regneark indikerer, om gjenfangst er nødvendig bestemmes ved å se på summen av underholdsbidrag eller separat vedlikehold betalinger som er gjort i de tre første post-separation år.

To beregninger må gjøres for å avgjøre om gjenfangst er nødvendig: En skattyter som er gjenstand for gjenfangst i den tredje post-separation år hvis underholdsbidrag betalt i året reduseres med mer enn dollar, fra andre post-separation år. En skattyter er også gjenstand for gjenfangst i det tredje året dersom betalinger som er gjort i den første post-separation år overstiger gjennomsnittet av utbetalingene i andre og tredje post-separation år med mer enn dollar. Hvis begge disse beregninger resultere i gjenfangst, mengden gjenerobret under den første beregningen er det trukket fra det andre året betalinger for det formål å gjøre den andre beregningen.

Igjen, det overskytende over dollar, er gjenerobret

Hvis beregninger resultere i overkant underholdsbidrag betalinger, payor ektefelle må være overflødig i brutto inntekt i det tredje innlegget-separasjon år, og betalingsmottakeren ektefelle er tillatt en over-the-line fradrag lik mengden av overflødig i den tredje post-separation år. Den første post-separation år er første kalenderår som payor ektefelle betaler underholdsbidrag eller separat vedlikehold betalinger til betalingsmottakeren ektefelle tidspunktet for den første ikke-midlertidig betaling som kvalifiserer som underholdsbidrag eller separat vedlikehold under IRC § bestemmer den første post-separation år. Dette er ikke nødvendigvis det året ektefeller fysisk atskilt eller selv det året som en endelig resolusjon av skilsmisse er angitt. Det kan heller ikke være det året betalinger er første laget, hvis de betalinger som ikke kvalifiserer som underholdsbidrag eller separat vedlikehold betalinger. Eksempel: En skilsmisse resolusjon er angitt i oktober i År, og det krever H å betale til B månedlige underholdsbidrag betalinger begynnelsen i oktober i År. Imidlertid, H og W okkupere samme husholdning til februar i År To. Deres samliv forhindrer utbetalinger fra å bli behandlet som fradragsberettiget underholdsbidrag, og så i År kan Man ikke være den første post-separation år. Så, forutsatt at andre lovbestemte krav er oppfylt, To År ville bli den første post-separation år. Det gjelder ikke for en reduksjon som oppstår på grunn av dødsfallet til enten ektefelle eller gjengifte av betalingsmottakeren ektefelle før utgangen av det tredje innlegget-separasjon år. Noen støtte betalinger som foretas under enhver resolusjon beskrevet i IRC § (b)(C) er ikke tatt hensyn til i å anvende gjenfangst bestemmelser, og så en variasjon i disse betalingene vil ikke utløse gjenfangst. Tips: Under dette unntaket, kan du foran-belastning uten å måtte gjenfangst. Hvis payor og mottaker fastsette en midlertidig støtte resolusjon, fang vil ikke gjelde selv om gjenfangst beregninger viser et overskudd foran-lasting av underholdsbidrag betalinger. Den underholdsbidrag gjenfangst regler ikke gjelder for visse betalinger som varierer, og som ikke er innenfor kontroll av payor ektefelle. H er en forfatter som inntekt er usikkert H og W er enig i at H vil betale W som underholdsbidrag førti av sin inntekt fra å skrive i ti år etter deres skilsmisse, betalinger til å slutte på W s død.