Advokater i Norge! Norske Advokater, en juridisk portal.


Inkasso Norge - Beverens Europeisk Samling Advokater


Den inkasso prosessen i Norge kan deles inn i to stadier

Inkasso i Europa er annerledes enn i Usa Dette sparer deg for tid og penger Våre kommersielle inkasso tilnærmingen er tilpasset hver enkelt sak, og vi gir deg skreddersydde rådVi vil alltid gi våre ærlige råd om sjansene for å lykkes i din gjeld recovery saken. Sette dine interesser første er viktig for oss at vi ønsker å gi deg med ditt valg, så vel som våre råd om den beste ruten å ta. Det er lett å se hvordan vi setter våre kjerneverdier, integritet og rettferdighet i praksis. I løpet av de utenomrettslige fase, samling finner sted uten en Domstol intervensjon. Under det juridiske fase, vi må også innebære Retten for å gjøre ditt norske skyldneren betaler.

Fordi vi er et advokatfirma, kan vi hjelpe deg under begge trinn.

I Norge, mest gjeld recovery saker er løst i løpet av den utenomrettslige fase, uten Domstolen intervensjon. I prinsippet er vi alltid starte inkasso prosessen med utenomrettslige fase. På dette stadiet, prøver vi å hindre at Domstolen intervensjon, så dette kan bli dyrt. Vi vil kontakte din norsk debitor til å kreve betaling I bestemte tilfeller, for vi vil også engasjere seg i en ansikt-til-ansikt samtale med norsk debitor. Hvis skyldneren ikke betaler innen en angitt tidsperiode, kan vi anlegge søksmål på deres undervisning.

Annonsere søksmål ofte overbeviser dine kunder i Norge til å betale.

Hvis din norske skyldneren nekter å betale i løpet av de utenomrettslige fase, etter diskusjon med deg, kan vi gå til Retten i Norge.

Vi vil alltid gi deg beskjed på forhånd om sannsynligheten for å lykkes i din gjeld recovery saken. Vi vil også informere deg på forhånd om de potensielle kostnadene, og vi bare fortsette med din tillatelse.