Når advokater slå inn hooligans - Perspektiv

Må være noe alvorlig galt med advokater

Advokatene blir brukt til å forstyrre og forsinke dom i saker som verserer for DomstoleneDu trenger ikke å være Sherlock Homes for å finne hvem som står bak advokater."I samfunn plaget av fravær av rettssikkerhet og ved vigilante vold, er det første havariet er tap av en følelse av andelen. Ekstremt glad for at minst en stemme som har vært reist mot gjennomføring av advokater i Punjab. Jeg var svært fornøyd med dette uregjerlige oppførsel av advokater, men var mer skuffet over at domstolene ble hjelpeløs å motvirke dette problemet.

Jeg bare håper at domstolene mønstre opp nok mot til å takle dette problemet hodet på annen måte vi er på vei til en bananrepublikk.

Advokater slå hooligans mye mer ofte enn noen andre mennesker.

Myndighetene bør iverksette tiltak før hele den juridiske systemet kollapser. Pakistan er på en veldig farlig vei som vil ødelegge alle institusjoner som er sakte undergraves.

Helt fantastiske analyse fra en klok mann

Når statsminister, statsråder og senatorer ty til hooliganism og fornærmende språk i stortinget og domstolene, alle andre følger trenden de satt.

Hvis domstolen ikke straffeforfølge dem, mister det moralske og juridiske rett til å straffeforfølge noen andre for samme lovbrudd.

Mangel på tiltale og toleranse av hooliganism av den kraftige er ensbetydende med å oppmuntring av slik atferd. Jeg er alt i favør av å se Pakistan fremgang og til slutt distansere seg fra alle former for vold. Men en del av meg kan ikke unngå å tenke at en enkelt, firma, god gammeldags lathi avgiften ville være nok å minne disse advokatene at de ikke har en rett til å holde nasjonen som gissel for å deres luner. Jeg ble slått av en gruppe av førti til femti advokater i LDA plaza (Bushra Khalid) domstolen. Når jeg kontaktet via politiet til å ta CCTV opptakene, ble jeg fortalt at kameraene var bevisst fokusert på taket. Politiet hadde ikke registrere FIR ennå mot advokater. Som den viktigste advokat er Talsmann for Høyesterett og arbeider med Hamid Khan av PTI. Pls råd som forum jeg burde heve stemmen selv jeg klage til familie dommer før hendelsen i retten lokaler, men hun er tydelig nektet at det er ikke min jurisdiksjon.