Advokater i Norge! Norske Advokater, en juridisk portal.


Rask skatt tilbakebetaling hvis du har arbeidet i Norge - RT Skatt


Registrer deg for en selvangivelse

Hvis du har arbeidet i Norge i løpet av de siste fire år, kan du sende inn en selvangivelseDet er en enkel prosedyre med RT Skatt: registrere, samle inn de nødvendige dokumenter, gi dem til oss, og vi vil ta seg av resten. Umiddelbart etter registrering du skal motta dokumentene innsending av skjema og mer informasjon. Våre konsulenter skal kontakte deg i tjue-fire timer, og svare på alle mulige spørsmål. Du kan også laste ned dokumentene skjemaet på egen hånd. Etter å fylle det ut, vil du har til å samle alle dokumenter som er nødvendige for en selvangivelse. Siste payslip - dokumentet gitt av arbeidsgiver sammen med lønnen din. Dette er et dokument som utstedes av skatteetaten hvert år i Mai. Den inneholder informasjon om ansattes samlede inntekter og betalte skatter. Skattekort - en form som gjør at arbeidsgiver å se hvor mye skatt som skal trekkes fra de ansattes lønn. Dette skjemaet er utstedt i desember hvert år. VIKTIG: Dersom du er gift og ektefellen din har tjent mindre enn førti-to KRONER i beregning i ditt lands valuta (dette beløpet varierer hvert år), refunderes beløpet kan være større. Du vil trenger følgende dokumenter for dette: form FR fra Staten Skatt Inspeksjon (på engelsk) og en kopi av vigselsattest (med engelsk oversettelse). MERK: Hvis du ikke har alle nødvendige dokumenter - ikke noe problem.

Du kan fortsatt starte din selvangivelse prosessen.

Våre erfarne selvangivelse spesialister vil hente manglende dokumenter. Sender alle nødvendige dokumenter og dokumenter skjemaet til oss.

Bringe eller sende alle dokumenter til våre representative office via e-post: etter å Ha mottatt dokumenter, vil vi begynne selvangivelsen prosessen umiddelbart og informer deg.

Du kan følge prosessen ved å logge deg på en internett-konto, som er laget spesielt for deg.

Når den utenlandske skatten kontor returnerer skatt, vil du bli informert via e-post om vellykket skatt.

Hvis du har arbeidet i Norge, kan du bruke barnetrygd barnetrygd retur. Hvis en av foreldrene er i arbeid - har jobbet i Norge, mens den andre er å leve sammen med et barn i noen av de Europeiske Økonomiske samarbeidsområde (EØS) land, et barn som er kvalifisert for følgende kvoter: Barnetrygd (barnetrygd), Utvidet Barnetrygd (Utvidet barnetrygd for enslige forsørgere) og Kontantstøtte (En Cash-for-Vare-Fordel). Barnetrygd (barnetrygd) hører til barn før de fyller. Formålet med barnetrygd barnetrygd er å hjelpe foreldre til å dekke noen av kostnadene av å oppdra barn. Hvis et barn mottar andre ytelser i et EØS-land, vil du bare bli utbetalt det beløp som den norske fordelen overstiger fordel for et barn får i EØS-land. Viktig informasjon: Hvis du slutter å jobbe i Norge, må du informere NAV (norsk Arbeids-og Velferds Organisasjon) om det fordi du ikke lenger er berettiget til å motta barnetrygd barnetrygd.

Hvis du slutter å jobbe i Norge, men du kan fortsatt motta barnetrygd barnetrygd, NAV kan beregne en gjeld for deg.

Hvis foreldrene bor sammen, penger er overført til barnets mor. Hvis en av foreldrene bor i Norge, pengene er overført til den forelder som barnet er for tiden bosatt i EØS-land. NAV vurderer om du er kvalifisert for barnetrygd barnetrygd i Norge. RT Skatt er ikke ansvarlig for tidsramme, resultat eller mengden av kvote. Begrensning periode: Utvidet barnetrygd barnetrygd kan være tilbake for de siste tre årene. Viktig informasjon: Hvis du slutter å jobbe i Norge, må du informere NAV (norsk Arbeids-og Velferds Organisasjon) om det fordi du ikke lenger er berettiget til å motta barnetrygd barnetrygd. Hvis du slutter å jobbe i Norge, men du kan fortsatt motta barnetrygd barnetrygd, NAV kan beregne en gjeld for deg. Hvis foreldrene bor sammen, penger er overført til barnets mor. Hvis en av foreldrene bor i Norge, pengene er overført til den forelder som barnet er for tiden bosatt i EØS-land.

Siste payslip sier din samlede inntekt og betalt skatt

NAV vurderer om du er kvalifisert for barnetrygd barnetrygd i Norge.

RT Skatt er ikke ansvarlig for tidsramme, resultat eller mengden av godtgjørelse.

Cash-for-Omsorg Fordel - denne godtgjørelsen hører til barn fra ett til to år. Cash-for-Omsorg Fordel barnetrygd blir gitt for maksimalt av elleve måneder. Dette fradraget er gitt til et barn, dersom barnet ikke møter i barnehagen eller deltar mindre enn tjue timer per uke.

Begrensning periode: Cash-for-Omsorg Fordel kvote kan bli returnert for de siste tre månedene.

Viktig informasjon: Hvis du slutter å jobbe i Norge, må du informere NAV (norsk Arbeids-og Velferds Organisasjon) om det fordi du ikke lenger er berettiget til å motta barnetrygd barnetrygd.

Hvis du slutter å jobbe i Norge, men du kan fortsatt motta barnetrygd barnetrygd, NAV kan beregne en gjeld for deg. Hvis foreldrene bor sammen, penger er overført til barnets mor. Hvis en av foreldrene bor i Norge, pengene er overført til den forelder som barnet er for tiden bosatt i EØS-land. NAV vurderer om du er kvalifisert for barnetrygd barnetrygd i Norge. RT Skatt er ikke ansvarlig for tidsramme, resultat eller mengden av kvote.

Bruk vår gratis skatt kalkulator for å finne ut den summen du er kvalifisert til å gå tilbake.

Dette vil bare ta noen minutter.

Refunderes beløpet avhenger av slike faktorer som betalte skatt, jobbet periode og fordeler brukt.

Alle skatter og avgifter fra Norge kan returneres kun hvis du oppfyller de nødvendige vilkår. Selvangivelse for tidligere år tar normalt - måneder. Selvangivelse for de siste år er vanligvis refundert fra Mai til November. Varighet avhenger av prosesser i Norge skattekontoret. Når vi mottar din dokumenter, vil vi vurdere og behandle dem, forberede skatt erklæringer og sende den til skatteetaten i Norge på kortest mulig tid. RT Skatten gjelder ikke noen på forhånd eller skjulte kostnader, mening, det skal ikke koste deg noe å ta kontakt med oss for å sende inn en selvangivelse og kommisjonen er bare betalt når selvangivelsen prosessen er fullført. Ansvaret for selvangivelse fra Norge avhenger av summen som er å være tilbake: fjorten fra de returnerte skatt sum, men ikke mindre enn KRONER. Jeg jobbet i utlandet to ganger Definitivt en av de mest vanskelige er å returnere avgifter. Første gang jeg var ikke fornøyd med selskapet jeg brukte, derfor kunne jeg anbefaler RT SKATT for rask og pålitelig selskap. Jeg planlegger å gå over til USA igjen, og etter at jeg er sikker på at jeg vil bruke RT SKATT tjenesten igjen. Jeg fikk min skatt tilbake og ønsker å takke deg. Nå er jeg igjen i Storbritannia for et sesongåpent arbeid. Jeg håper å bruke tjenesten igjen. Takk igjen.