Advokater i Norge! Norske Advokater, en juridisk portal.


Sysselsetting Advokater og advokatfirmaer i Norge for Hver By - med norsk lov


Advokatfirmaet Oversikt Advokat Erik A

Sysselsetting loven regulerer rettigheter og plikter mellom arbeidsgivere og arbeidstakereOgså referert til som arbeidsrett, disse reglene er først og fremst utformet for å holde arbeidstakere trygt og sørge for at de blir behandlet rettferdig, selv om lovene er på plass for å beskytte arbeidsgivers interesser. Sysselsetting lover er basert på statlige og føderale grunnlov, lover, administrative regler, og domstolen meninger. En bestemt arbeidsforhold kan også være regulert ved avtale. Galtung Dysvik advokatfirma serverer bedrifter arbeide og investere i Norge med råd, representasjon og teknologiske skarpsindighet nødvendig for å hjelpe våre kunder resultat og suksess i landet. Firmaets kompetanse i skatte, bedrifts, og HR loven er laget for å lette bekymring og risiko. Oyen, Oslo ligger i Oslo, Norge, gir juridiske tjenester til privatpersoner og bedrifter med særlig vekt på internasjonal lov og utenlandske klienter. Å konsentrere seg på internasjonal lov og utenlandske klienter, Erik A. Advokatfirmaet Oversikt Gratis Konsultasjon Thommessen er et av Norges ledende kommersielle advokatfirma med kontorer i Oslo, Bergen og London. Vi har på totalt høyt kvalifiserte medarbeidere. av firmaets ansatte er advokater som til sammen dekker sytten områder av ekspertise. Vi leverer avanserte juridiske tjenester til bedrifter. Andre Kontorer: Bergen advokatfirma Oversikt er internasjonalt anerkjent og respektert som en av Norges fremste rekke advokatfirmaer, med et rykte for juridisk dyktighet. Vi kombinerer dette med kommersielle ferdigheter, en forpliktelse til service, innovative løsninger og skape gode resultater for våre klienter. Vi har informert. Andre Kontorer: Ålesund, Bergen, Stavanger, Trondheim advokatfirma Oversikt Arntzen de Besche er et av landets ledende advokatfirmaer med flere enn advokater og kontorer i Oslo, Stavanger og Trondheim. Firmaet serverer norske og internasjonale bedrifter, organisasjoner og det offentlige. Arntzen de Besche er et moderne advokatfirma som vektlegger sin.

Advokatfirma er Oversikt over norske advokater Nidaros DA består av advokater og jurister som har en høy grad av kompetanse innenfor hvert av områdene å behandle.

De som er faglig ansvarlig for den enkelte jurisdiksjoner har bare jobbet med disse jurisdiksjonene i løpet av de siste tiår.

DLA Piper ble en av de største juridiske tjenesteytere i verden i gjennom en fusjon av enestående omfang i juridisk sektor. Mens store i skala, fusjon strategi var enkelt - å opprette et internasjonalt juridisk praksis i stand til å ta vare på de viktigste juridiske behov. Norske advokater Salomon Johansen AS er lokalisert på Holbergs sted i Oslo. Vi er et godt etablert advokatfirma som tilbyr advokattjenester til privatpersoner og små bedrifter i de fleste rettsområder, både i og utenfor rettssalen. Vi er involvert i juridiske politiske arbeid, og bistår klienter i hjemmet.

Skal vi beskrive Haavind virksomhet på kortest mulig måte, så er det med ordene i overskriften.

Bare ved å utnytte selskapets samlede kompetanse, både med hensyn til juridisk kompetanse og bransjekunnskap, vil vi være i stand til å identifisere den beste løsningen for hver enkelt kunde. Advokatfirmaet Seland av DA ble grunnlagt.

September av en gruppe av virksomheten advokater med bakgrunn i skatterett.

Firmaet ble etterfølgeren til en bedrift etablert i. I dag gir vi bistand innen hele feltet av virksomheten loven.

Våre kunder er for det meste, er kommersielle.

Norske advokater Judicium DA består av ni advokater med kontorer i strandgata, Bergen. Vi kommer fra domstolene, politi, forsikring, forretnings, politikk, regjeringen og skoler.

Oyen er godt posisjonert til å bistå utlendinger

De fleste av oss har drevet advokatvirksomhet i - år.

Vi jobber med juridisk rådgivning, tvisteløsning og prosedyre før. Norske advokater Hjort DA nyter stor tillit inne så vel som utenfor domstolene. Dette er en klar fordel for foretakets evne og potensial til å få jobben gjort, noe som i sin tur representerer en fordel for kunder som søker våre råd. Som et resultat av dette blanding av det tradisjonelle. Firmaet regnes som etablert i når den unge advokaten fra Narvik, en skomaker s sønn Skjoldulf Malm etablert forsvar for seg selv. Han hadde etter juridiske studier i ett års tid, som lærling, gjorde ingen jobb for Lagmannen i Narvik, uten betaling, som visstnok. Bing Hodneland DA er et advokatfirma i Oslo som tilbyr juridisk bistand til små og store bedrifter, offentlige kontorer, oganisations og enkelte partier.

Bing Hodneland gi råd til små og store bedrifter, offentlige etater og privatpersoner.

Vårt mål. Rime norske advokater DA er basert på prinsippet om at den som er ansvarlig advokat - partner på saken følger saken og klienten frem til en løsning er nådd eller at saken er avsluttet. Dette gir en ansiennitet i håndtering av saker. Hvis ytterligere ressurser er nødvendig, kan vi tilordne. Norge Advokat Falch står klar til å gi deg den juridiske tjenester du søker enten det er rådgivning, kontraktsutforming, eller bistand i forbindelse med rettssaken. Vi har fem advokater som er engasjert i generell praksis og i bestemte vi jobber med sysselsetting lov, familierett. Advokat Aasland ANS dateres tilbake til, da to advokater, Jacques og Einar Blanck, satt seg opp i kontorer på Karl Johansgt. i Oslo Disse to advokater hadde en rekke grunner for å etablere denne partnerskap: de var på samme alder, som begge vokste opp i Oslo, og de hadde.

Advokatfirmaet Turid ble etablert i.

Advokat virksomheten er i hovedsak konsentrert om offentlig administrasjon av eiendommer og eiendom, arv, straffesaker, fast eiendoms rettsforhold og barnevern. Advokatfirmaet Turid vil bestrebe seg på å ivareta klientens interesser i. Wiersholm er et norsk advokatfirma som dekker behov for juridiske tjenester. Vi har spesialister innenfor alle sentrale områder av virksomheten loven. Transaksjoner og rettssaker er de største segmentene. Uavhengige undersøkelser viser at Wiersholm er veldig forkant av norsk næringsliv advokater. Er virksomheten stor og. God kunnskap om lokale forhold, kombinert med solid faglig kompetanse og gode forutsetninger for å løse oppgaven til fordel for våre kunder. Firmaet søker å oppnå dette delvis gjennom aktiv rekruttering av lovende advokater, dels gjennom en systematisk, pågående utveksling av. Advokatfirmaet Access Law ved Advokat Richard Monclair Bolstad gjøre forretninger juridiske tjenester til små og mellomstore bedrifter og enkeltpersoner knyttet til slike virksomheter. Advokat Richard Monclair Bolstad gjør estate bistand i forbindelse med kjøp, salg og utleie av fast eiendom, hovedsakelig.

Norske advokater Stabell Co.

kjør vår praksis i Oslo siden, og består i dag av ti advokater og en sekretær. Vårt kontor ligger svært sentralt i sentrum, bare hundre meter fra tinghuset. Vi er generell advokatpraksis, og har omfattende rettssaker erfaring i alle områder. Norske advokater Bull Ans ble etablert i og har sitt hovedkontor i Stavanger og Sandnes. Talsmenn Bull dekker med sine ti advokater, de fleste juridiske arbeidet. Vi har som kunder store og små bedrifter, private kunder og kommuner. I tillegg til rådgivning, kjører også omfattende.

Norske advokater Stiegler ANS ble etablert av Advokat Carl Christian Stiegler i Bergen i.

Talsmenn Stiegler kan dermed føre advokat tradisjon tilbake mer enn hundre år og er den eldste advokatfirmaet i Bergen. I dag, den tredje generasjonen av firmaet Stiegler, Dag A. Stiegler Vi er nå. Norske advokater Grette SOM er et samarbeid mellom selskapet som hver partner er ansvarlig for å følge opp hans eller hennes klienter.

Målet er å tilby en personlig service og samtidig løse saken på beste og billigste måte for klienten.

Vår Handel og Markedsføring Grupper sikre at vi er på.