Advokater i Norge! Norske Advokater, en juridisk portal.


Underholdsbidrag betalinger i Sveits - norsk Forum Sveits


Min mann som ikke fungerer, bor med barn (åtte år)

Jeg er i ferd med å løsneJeg mistenker at etter skilsmisse som vil være i to år (i Sveits), han kan være lurt å flytte tilbake til sitt hjem-landet, fører tilsyn med. Spørsmålet mitt er: hvis han ikke gjør det, vil mengden av underholdsbidrag betalinger opphold som fastsatt av retten i Sveits, eller det vil bli mindre (for å justere for lavere levekostnader, flere sjanser til å få jobb, osv). Hvis den Sveitsiske domstolen gir ham foreldreretten til barna og alle de (ham og barn) permisjon Sveits for et annet land. Og jeg vil bo i Sveits. Vil underholdsbidrag bli justert i et slikt tilfelle. Takk Uansett, vil du ha for å få beløpet anmeldt av retten, på grunn av en relevant endring i forholdet, som vil involvere en advokat, som skal være første anløpshavn på listen din. Jeg tror at jeg ikke var klart i mitt første innlegg. Hvis den Sveitsiske domstolen gir ham foreldreretten til barna og alle de (ham og barn) permisjon Sveits for et annet land. Og jeg vil bo i Sveits.

Vil underholdsbidrag bli justert i et slikt tilfelle.

Takk Ja, jeg vil betale og han har omsorgen for begge barna. Han virker ikke og har ingen intensjon om å jobbe i løpet av separasjonen. Jeg mistenker etter skilsmisse i Sveits, vil han ha foreldreretten til barna og prøver å forlate dette landet, Så jeg antar du er å dele inntekten minus utgifter i øyeblikket, fra hva jeg vet, etter skilsmisse du må betale tjuefem til tretti av din inntekt for både barn avhengig av canton regler og jeg tviler på at dette vil endre seg avhengig av plasseringen far - barn er på, dette er ansett som en sum for å opprettholde barnas grunnleggende behov, og ikke situasjonen i slekt. Uansett, vil du ha for å få beløpet anmeldt av retten, på grunn av en relevant endring i forholdet, som vil involvere en advokat, som skal være første anløpshavn på listen din.

Jeg tror at jeg ikke var klart i mitt første innlegg

Takk for dette svaret. Kan dette gjøres etter skilsmisse. Når er tydelig at han forlater Sveits med barn. Jeg er bare så redd for at jeg blir nødt til å støtte ham i årene som kommer. Han pleide å jobbe og det er siden vi kom til Sveits han bestemte seg for å skille, lyktes, tok barn bort fra deres arbeider mor og etterlot meg med svært lite penger. Takk for dette svaret. Kan dette gjøres etter skilsmisse. Når er tydelig at han forlater Sveits med barn.

Jeg er bare så redd for at jeg blir nødt til å støtte ham i årene som kommer.

Han pleide å jobbe, og det er siden vi kom til Sveits han bestemte seg for å skille, lyktes, tok barn bort fra deres arbeider mor og etterlot meg med svært lite penger.

Takk for dette svaret.

Kan dette gjøres etter skilsmisse. Når er tydelig at han forlater Sveits med barn. Jeg er bare så redd for at jeg blir nødt til å støtte ham i årene som kommer. Han pleide å jobbe, og det er siden vi kom til Sveits han bestemte seg for å skille, lyktes, tok barn bort fra deres arbeider mor og etterlot meg med svært lite penger. Så jeg antar du er å dele inntekten minus utgifter i øyeblikket, fra hva jeg vet, etter skilsmisse du må betale tjuefem til tretti av din inntekt for både barn avhengig av canton regler og jeg tviler på at dette vil endre seg avhengig av plasseringen far - barn er på, dette er ansett som en sum for å opprettholde barnas grunnleggende behov, og ikke situasjonen i slekt. Hva jeg er interessert i er om underholdsbidrag sum er beregnet på, der barna bor. Du nevnte at det er det ikke. Kostnaden av livet er svært høy i norge sammenlignet med andre land. Derfor CHF for 'barn grunnleggende behov' andre steder vil være en svært god inntekt. Takk skal du ha, dette er en god melding fra deg - som jeg ikke har til å støtte ham i årene som kommer.

Jeg ønsker å støtte og hjelpe barna mine på noen som helst måte jeg kan.

Hva jeg er interessert i er om underholdsbidrag sum er beregnet på, der barna bor. Du nevnte at det er det ikke. Kostnaden av livet er svært høy i norge sammenlignet med andre land. Derfor CHF for 'barn grunnleggende behov' andre steder vil være en svært god inntekt.

La oss si, barna går på offentlige skoler i CH som er ganske høy standard, hvis de flytter til kenya, algerie eller andre.

verden land, offentlig skole er ikke det samme som offentlig her, så faderen skal bli en å avgjøre om de går til private, samme gjelder for helse forsikring og andre grunnleggende tjenester Takk, dette er en god melding fra deg - som jeg ikke har til å støtte ham i årene som kommer. Jeg ønsker å støtte og hjelpe barna mine på noen som helst måte jeg kan. La oss si, barna går på offentlige skoler i CH som er ganske høy standard, hvis de flytter til kenya, algerie eller andre. verden land, offentlig skole er ikke det samme som offentlig her, så faderen skal bli en å avgjøre om de går til private, samme gjelder for helse forsikring og andre grunnleggende tjenester jeg kan se, dette er et godt poeng. Ja, barna går i den offentlige skolen her i Sveits. Så jeg tror tysk språk vil være et problem, fordi de ville flytte til Bulgaria eller Canada. Så jeg burde forvente at han kanskje ønsker å sende dem til privat skole det som jeg vil betale for, til høyre. Ja, han ønsker ikke å skille seg nå i to år, han vil få halvparten av min pensjon som godt. Gjør tjuefem gjelder både barn eller tjue-fem per barn.

Jeg ser, dette er et godt poeng.

Ja, barna går i den offentlige skolen her i Sveits. Så jeg tror tysk språk vil være et problem, fordi de ville flytte til Bulgaria eller Canada. Så jeg burde forvente at han kanskje ønsker å sende dem til privat skole det som jeg vil betale for, til høyre. du vil ikke betale noe ekstra for det, vil du bare betale tjuefem til tretti av din inntekt som AP for barna, alle forekommende tilbehør, far vil være ansvarlig for det.

En annen god ting, hvis du mistenker at han er å bruke penger på seg selv, og ikke barna eller ikke tilbyr barna et verdig liv, kan du starte en sak mot ham i retten og kreve bevis for betaling for alle hva han betaler - du kjøper for barna.

Ja, han ønsker ikke å skille seg nå i to år, han vil få halvparten av min pensjon som godt. Gjør tjuefem gjelder både barn eller tjue-fem per barn.

du vil ikke betale noe ekstra for det, vil du bare betale tjuefem til tretti av din inntekt som AP for barna, alle forekommende tilbehør, far vil være ansvarlig for det.

En annen god ting, hvis du mistenker at han er å bruke penger på seg selv, og ikke barna eller ikke tilbyr barna et verdig liv, kan du starte en sak mot ham i retten og kreve bevis for betaling for alle hva han betaler - du kjøper for barna. Takk så mye, dette er en god nyhet for meg å sammenligne med hva jeg betaler nå. Jeg virkelig setter pris på at du promt svar på disse spørsmålene.

Alt det beste til deg.

Jeg vet om her de tilfeller der dette er ikke sant, dvs.

kona ER å betale ex-mann underholdsbidrag (så vel som barn-støtte), som hans arbeidsledigheten har gått ut, kan du ikke finne en jobb, og det er å ta vare på barna.