Advokater i Norge! Norske Advokater, en juridisk portal.


Nord-Korea arvelig rad vil ikke fungere: avhopper


WASHINGTON - Nord-koreas innsats for å installere en av skrantende leder Kim Jong-Il s sønner som en arvelig etterfølger er sannsynlig å mislykkes, senior avhopper fra det kommunistiske landet sa på tirsdagKim Kwang-jinn, en tidligere tilstand forsikring executive som bidro til å avsløre omfattende skade påstander om svindel av Pyongyang, sa Kim s relative recovery fra en tilsynelatende hjerneslag endrer ikke det faktum at den æra av Kim regel er falming.

Skjøre, forverring helse, lang trukket ut økonomisk kollaps og økende politisk ustabilitet i Nord-Korea tyder på at Kim Jong-Il-regimet er slutt, Kim fortalte et panel på en Washington thinktank. Jeg tror ikke det vil fungere godt, sa den tidligere leder i det statseide Korea National Insurance As, som av til Sør-Korea i.

Han antas å ha lidd et slag i August, og droppet ut av offentlig visning for nesten et år som spekulasjoner montert som Kim s tredje sønn Kim Jung-un ble stelt som den neste lederen. Besøkende til Pyongyang dette året som møtte Kim Jong-Il, inkludert den tidligere AMERIKANSKE Presidenten Bill Clinton og den Kinesiske statsministeren Wen Jiabao, sa -åringen leder dukket opp på vakt og i kommandoen. Kim Kwang-jinn fortalte et publikum ved Brookings Institution at selv om spekulasjoner om hverandre hadde sunket, spørsmålet forble ikke når det vil skje, men hvordan det vil skje. Et sannsynlig scenario for neste ledelse var en regent eller overgangsstønad kollektive ledelsen sentrert på Chang Sang-ta, Kim Jong-Il er bare svoger og en technocrat klarert av de militære, sier han. Det internasjonale samfunnet må forberede seg på overgangen og utvide sin kontakt med Nord-Korea utover dagens fokus på avslutningen pyongyangs kjernefysisk våpen program, Kim Kwang-jinn anbefales. Det neste regimet, uavhengig av hvem som lykkes, vil være i stand til å opprettholde den samme politikken som den nåværende regimet forfølger, sa han Kim Kwang-jinn spådd en regjering som er mer fokusert på å møte de økonomiske behovene til sitt folk og mindre tilbøyelig mot fiendtlighet mot den ytre verden og provoserende militære atferd.