Advokater i Norge! Norske Advokater, en juridisk portal.


Norge Er Decriminalizing Narkotika Besittelse


På den tiden, nasjonen ble lider under et stoff krise

Vi tilbyr en Gratis Første Konferanse med en Erfaren Kriminell Forsvars-Advokat som vil gi deg råd om den beste veien fremover i din sakVi har konkurransedyktige Faste Avgifter for en rekke Kriminelle og Kjøring tilfeller så vil du vite nøyaktig hvor mye saken vil koste. Vi garanterer at du vil bli representert i retten av en advokat med mange års kriminelle Forsvar erfaring sikrer du motta den høyeste kvalitet juridisk representasjon. Globalt skifte mot en helse-basert tilnærming til bruk av illegale stoffer fortsetter, som i Norge blir den første Skandinaviske land som avkriminaliserte bruk av narkotika.

Farten er enda en innrømmelse av at den nesten femti år gamle krigen mot narkotika har mislyktes.

Arkitekten av den portugisiske modellen, Dr

Kjent som Starter, det norske parlamentet i forrige uke for å avkriminaliserte illegale stoffer.

Ett hundre og tretti tre av de norske parlamentarikere stemte i favør av flyttingen, med tverrpolitisk støtte fra de største partiene.

Denne dreiningen bort fra null-toleranse tilnærming vil se personlig bruk og besittelse av narkotika ikke lenger er kriminalisert.

Disse menneskene finnes i besittelse av små mengder illegale stoffer vil bli gitt muligheten til en behandling program, snarere enn å være tilbake bak murene.

Vokser eller produksjon av illegale rusmidler, sammen med håndtering av og handel i dem, vil fortsatt kriminalisert, og de som bryter disse lovene vil fortsette å møte tøff straff."Vi vil slutte å straffe folk som sliter, men i stedet gi dem hjelp og behandling,"Sosialistisk venstreparti helse talsperson Nicolas Wilkinson fortalt VG.

Han la til at vedtaket markerer starten på en stor reform i landet. Medlemmene av Start Helse-Komiteen skal foreta en fact-finding mission til Portugal i februar å observere at landets seksten-år-gamle regelverket avkriminalisering av narkotika, som er kjent over hele verden som den mest vellykkede drug law reform modell. Portugal har avkriminalisert cannabis personlige besittelse og forbruk av alle narkotiske stoffer i. Én prosent av befolkningen var avhengig av heroin, mens Portugal hadde også den høyeste frekvensen av narkotika-relaterte HJELPEMIDLER død i den Europeiske Union. João Giulio, ledet en arbeidsgruppe som har fått i oppgave å finne en løsning til den utbredte stoffet problemer i. Komiteen vist en rapport som foreslo en radikal omlegging bort fra loven håndheving tilnærming å fokusere på behandling og skadereduksjon. Under system av avkriminalisering, en person funnet med mindre enn en ti-dagers forbruk av et ulovlig stoff er ikke arrestert, snarere at de er sendt til det som er kalt en Kommisjon for Frarådelse av narkotikamisbruk panelet. De tre-person-panelet består av en lege, en advokat og en sosialarbeider. De kan anbefale en mindre bot, eller hvis personen er funnet å ha problematisk bruk av narkotika, for de kan anbefale en behandling program. Innen, Portugal stoff-indusert dødelighet sittet ved tre tilfeller per million innbyggere, fem ganger lavere enn det Europeiske gjennomsnittet. Mens narkotika-relatert HIV-infeksjoner falt fra nye tilfeller per millioner i til fire tilfeller pr. The International Narcotics Control Board, en kropp som ikke er kjent for sin progressive holdning - hyllet den portugisiske modellen som eksemplarisk i desember. Og det er åpenbare fordeler at avkriminalisering har ført til Portugal som har inspirert politikere i Oslo for å gjøre endringen i retningslinjene. Faktisk, Norge sliter med å møte sin narkotikarelaterte dødsfall. Landets landet rapport viser at mennesker har dødd på grunn av ulovlige rusmidler i år. Den vestafrikanske landet i Ghana er satt til å bli det første landet på kontinentet til å gjennomføre en politikk decriminalizing bruk og personlige besittelse av ulovlige rusmidler. Den Narcotics Control Commission Bill er for tiden før stortinget. Den søker å ta narkotika som en"offentlig helse-problemet", som er et radikalt avvik fra landets hardhendte politi tilnærming. Foreløpig er bruk og kjøp av illegale stoffer straffes med en obligatorisk fem år' fengsel. Dette stiger til ti år for besittelse. I dag, Ghana er fengsel system er overfylte med folk som har vært låst opp for mindre narkotikalovbrudd.

Under det nye systemet, en person funnet i besittelse av en mengde av et ulovlig stoff for personlig bruk vil møte en fin, snarere enn fengsel.

Mye på samme måte som bruk av narkotika rose i Portugal etter at landet bli den foretrukne rute for narkotikasmuglere går inn i Europa i midten av -tallet, så har også tilgjengeligheten av ulovlige stoffer blir mer utbredt i Ghana, som det er blitt en stor transitt sone for menneskehandlere.

Det er blitt seksten år siden portugisiske myndigheter gjorde den kontroversielle beslutningen om å decriminalise narkotika, og nå er det solid dokumentasjon for at helse-og fokusert tilnærming til stoffet problemer resultatene er langt bedre resultater enn den gamle narkotika krigen taktikk.

Faktisk, Australia Drug Law Reform Foundation president Dr Alex Wolak fortalte Sydney Kriminelle Advokater i februar at den portugisiske modellen har hatt stor global virkningen.

Landets decriminalisation politikk har påvirket om førti land å vesentlig redusere eller eliminere"strafferettslige sanksjoner for personer funnet i besittelse av narkotika"for personlig bruk. I Australia, alle jurisdiksjoner kan nå tilbyr med besittelse av små mengder cannabis ved å utstede en bot.

Og i juni dette året, de Forente Nasjoner og SOM anbefalte decriminalisation av"narkotika bruk eller besittelse av narkotika til eget bruk"i en felles uttalelse.

Begge organisasjonene hadde aldri laget en slik direkte og overordnet anbefaling for stoffet decriminalisation før. Irsk minister of state for den nasjonale narkotikastrategi Catherine Byrne kunngjorde i forrige måned at hennes nasjon kunne passere lovgivning i tidlig som ville decriminalise bruk og personlige besittelse av illegale stoffer. November, prest oppnevnt en arbeidsgruppe for å undersøke alternative tilnærminger til stoffet problemet. Det holdt sitt første sitter i forrige uke, og det er forventet at det vil tabellen sin først anbefalinger ved siden Mai."Criminalising personer for besittelse av små mengder narkotika er ineffektiv som en politikk,"sa Tony Doffing, administrerende direktør i Ana Laffey Bedøve Prosjektet. Han la til at det å være"merket en kriminell"har en stigmatiserende effekt, som kan ha en innvirkning på folks liv, spesielt med sysselsetting. På Mars to siste år, en gruppe Australske politikere og ledende skadereduksjon eksperter konvergerte på Canberra for å holde den Australske Parlamentariske Bedøve Toppmøtet. Gruppen hadde fokus nærmer seg personlig bruk av narkotika som en"helse problemet, ikke en kriminell."På slutten av møtet, de samlet utstedte Canberra Erklæring på Illegale Rusmidler. Det anbefales at"loven håndheving bør fokusere på de organiserte kriminelle forsyne markedet."Mens"Australia skal gjennomføre og vurdere de helsemessige fordelene av å fjerne strafferettslige sanksjoner for personlig bruk av narkotika, som vist i internasjonale innstillinger", slik som Portugal. Julianne var fantastisk. Hun var veldig omtenksom og empatisk med min situasjon.

Hun ga meg klar beskrivelse av prosesser og.

Rett og slett fremragende service. Jeg var representert ved Saba Rezaei i en lokal domstol saken og han var utmerket. Ali Saleh er en god advokat og vil sterkt anbefale til alle som vender mot kriminelle anklager. MS Lim var profesjonell, god representasjon. Hun var svært sjenerøs med sin tid til å forklare kontekst og prosess. Jeg var på kausjon for over et år på fem avgifter, to etterforskede straffbare. Jeg gikk inn i en omstridt høre med. Takk skal du ha veldig mye, spesielt til Saba Rezaei og Sherlene Chand, for utmerket forsvar i retten av min sønn.

Sørøst-Asia sultanatet Brunei har innført dødsstraff for voldtekt, utroskap og voldtekt, mens tyver møte en.

Vis Tweet terrorist som har begått Christchurch massakren har gjort en formell klage på hans behandling i varetekt, sier han.

Vis Tweet Royal Commission hørt at toppen messing ignorert advarsler av yngre offiserer som overtale en kriminell Forsvars-advokat.

Vis Tweet En studie av fengsel kultur tyder på at å isolere ekstremister har en tendens til å styrke deres beslutning om å begå forbrytelser, mens disp. Vis Tweet.